Wat levert een bezoek aan een energievergelijkingswebsite voor u op?

De gemiddelde persoon die overstapt na een vergelijkingswebsite voor energie te hebben gebruikt bespaart een paar honderd euro per jaar! Berekeningen laten zien dat het gemiddelde bedrag 650 euro is. En dat is toch een kleine vakantie of niet? Een bedrag waar u veel leuke dingen mee kunt doen. En als u het opspaart dan kan het ook nog aangroeien tot een pensioen potje!  Dertig jaar 650 euro is toch een klein kapitaaltje! Zeker als u er een leuk rendement op krijgt!


Dus waarom zou u niet even kijken hoeveel u kunt besparen op uw energienota? Misschien is het minder als de genoemde 650 euro, maar misschien is het wel meer! En zou u zichzelf niet voor uw hoofd kunnen slaan als u nu al weet dat u geld kunt besparen, maar dat nooit heeft gedaan? Misschien laat u wel veel geld liggen. En dat alleen om nog niet eens tien vragen in te vullen en te ontdekken wat  u kunt besparen op uw energierekening.

Of u nu een bedrijf bent of een particulier. In beide gevallen is het niet verstandig om teveel te betalen voor uw energierekening. Zeker in tijden van economische recessie en verminderde groei is het verstandig om ieder dubbeltje een keer om te draaien voordat u het uit uw portemonnee laat rollen. Toch? En waarom zou u nu teveel betalen voor energie als het ook goedkoper kan. 

Plaats een reactie