Energieprijzen vergelijken in vier stappen

Wilt u energie prijzen vergelijken? Maak dan eens gebruik van www.gaselectraenergie.nl, waar u de mogelijkheid heeft om er in 4 stappen voor te zorgen dat u ziet welke besparing er mogelijk is. Uiteraard zorgt u er voor een onafhankelijke vergelijking, op basis van de verschillende tarieven die de energieleveranciers u in rekening zouden brengen. Men houdt de tarieven goed in de gaten en zorgt ervoor dat u flink kunt besparen op de kosten, door over te stappen naar de meest voordelige partij.

Alle energieleveranciers van Nederland
Bij gaselectraenergie vergelijkt men alle energieleveranciers van Nederland. Vergelijk de grote en bekende aanbieders met elkaar, maar kijk daarnaast bijvoorbeeld ook naar de online aanbieders die er actief zijn. Het is de combinatie van deze elementen die ervoor zorgt dat u een goede vergelijking uit kunt voeren. Zorg er in ieder geval voor dat u uw postcode invult en dat u daarnaast ook aangeeft op welk nummer u woont. Op basis van die gegevens kan men de transportkosten berekenen, om die vervolgens mee te nemen in de vergelijking van uw energietarieven.

Binnen 5 minuten vergelijken
U kunt de online tool op www.gaselectraenergie.nl binnen 5 minuten invullen, waardoor het maar een paar minuten van uw tijd zal kosten om flink te kunnen besparen. Vul bijvoorbeeld in of u een enkele of een dubbele meter heeft en geeft aan wat u jaarlijks aan energie verbruikt. Weet u dit niet precies? Geen probleem, u mag het schatten of gebruik maken van de knoppen voor ‘single, duo of gezin’, op basis waarvan men vervolgens een schatting voor u zal maken. Geef daarnaast aan of u elektriciteit, gas of de beide vormen van energie af wilt nemen nadat u bent overgestapt naar een nieuwe leverancier.

Gemiddeld €650 per jaar besparen
Over het algemeen valt er tot €650 per jaar aan energiekosten te besparen, waardoor het de moeite meer dan waard is om het gewoon een keer uit te proberen en er wellicht achter te komen dat u flink op uw energielasten kunt besparen. Geef in stap 4 aan welke energieleverancier u op dit moment heeft, zodat u een goede vergelijking kunt maken tussen uw huidige en de mogelijke nieuwe situatie. Men kan u op die manier laten zien wat u kunt besparen, zodat u precies weet hoeveel geld u over kunt houden door uw energie te vergelijken en vervolgens over te stappen.

Plaats een reactie